Ervaringen

Hoe hebben anderen de trainingen ervaren?

“Lennard heeft ons van Stichting Pay It Forward Nederland geholpen met het organiseren van een dag te voor kinderen die onder jeugdzorg vallen. Met zijn talent, inzet en inlevingsvermogen heeft hij drie groepen kinderen tussen de 12 en de 18 een fantastische workshop gegeven over respect, in je kracht staan en je eigen mogelijkheden. Je zag dat de kinderen het fantastisch vonden, net als wij. Zowel in de voorbereiding en de uitvoering was het heel prettig en helder communiceren! Bedankt voor je bijdrage!”

Bert TijselingStichting Pay It Forward Nederland

“Op onze basisschool heeft groep 7/8 de weerbaarheidstraining op basis van Rots en Water en Taekwondo gevolgd onder leiding van Lennard. Het zijn 10 lessen van één uur, verdeeld over 10 weken. De lesvoorbereiding is goed: alle materialen liggen voor de les klaar. Lennard vertelt telkens het doel van de les. Hij is heel duidelijk naar de kinderen toe en hij verlangt een goede luisterhouding en de juiste focus bij de oefeningen. Er zit een gedegen opbouw in de les en de kinderen zijn flink bezig. Na afloop evalueren we samen de les en bespreken we de eventuele knelpunten. Al met al een prettige samenwerking!”

Roelof SchonewilleCBS De Hoeksteen Nieuwlande

Ervaring

Welke trainingen heeft Lenn-Ard gegeven?

  • Het geven van weerbaarheidstraining aan uitkeringsgerechtigden in de leeftijd van 17 – 27 jaar, zodat zij zekerder en met meer vertrouwen de arbeidsmarkt tegemoet kunnen treden.
  • Het geven van Rots en Water training aan diverse basisscholen in o.a. Drenthe, Overijssel en Groningen.
  • Het trainen van baliemedewerkers in gevaarsbeheersing bij vier verschillende politiekorpsen.
  • Het geven van weerbaarheidstraining aan hogescholen in o.a. Utrecht.