Lenn-Ard

Sterk in eigen Kracht

Hallo en welkom! Ik ben Lennard, een ervaren én enthousiast docent gevaarsbeheersing, weerbaarheidsspecialist en zelfverdedigingsinstructeur.  

Naast dat ik al sinds 1991 fanatiek Taekwondo beoefenaar ben, krijg ik energie van mensen helpen. Ik ben na mijn opleiding SPW dan ook in de zorg gaan werken. Na 13 jaar trouwe dienst in de psychiatrie was het tijd voor wat anders. Het geven van Taekwondoles aan kinderen gaf mij zo veel voldoening, dat het plan om een eigen school te beginnen al snel was uitgevoerd in 2008. Maar ik wilde meer. Ik ben opleidingen gaan volgen en heb sindsdien veel ervaring opgedaan als Rots en Water trainer, docent gevaarsbeheersing en in agressie preventie en hantering. En nu mijn eigen bedrijf gestart. Een spannende, maar erg leuke stap!

Ik geef les vanuit de oosterse principes, zoals het tonen van respect, doorzetten, zelfbeheersing en samenwerken. Daarnaast kan ik door mijn achtergrond in de zorg snel signaleren waar de behoefte van een persoon of groep ligt. Hierdoor weet ik iedere cursus op de groepsdynamiek af te stemmen.

Mocht je nog vragen hebben, dan kan je altijd contact met me opnemen. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Lennard Leijendekker Lenn-Ard Sterk in eigen Kracht

Lenn-Ard

Sterk in eigen Kracht

Hoe ik te werk ga

Als docent vind ik het belangrijk om een veilige omgeving te creëren waarin je je op je gemak voelt. Ik ben rustig en geduldig. Door mijn achtergrond in de psychiatrie zie ik snel waar je behoefte aan hebt. Hierdoor weet ik iedere cursus op jou of de groep af te stemmen.

Mijn persoonlijke aanpak en het overzien van complexe situaties op individueel en groepsniveau, maakt dat ik een betrokken docent en een professionele coach ben.

Door mijn unieke combinatie van verdediging skills, vat vol ervaring en vriendelijke en geduldige persoonlijkheid zijn trainingen bij mij altijd van hoge kwaliteit en goed te volgen. Ervaring is dus absoluut niet nodig!

De trainingen zijn open van karakter, vinden plaats in een veilige setting, zijn leerzaam en stapsgewijs opgebouwd. Ik gebruik realistische scenario’s. Je ontdekt jouw eigen mogelijkheden, je eigen (verborgen) kracht en leert je kwaliteiten te gebruiken door middel van effectieve en simpele technieken.

Mijn overtuiging

Ik geloof in een veilige maatschappij, een levensvorm, waarin iedereen voor zichzelf op mag en kan komen. Tijdens de trainingen stimuleer ik een positieve en kritische blik naar binnen, naar de omgeving en zo dus ook richting de maatschappij. Door veel te oefenen in een ontspannen en veilige sfeer krijgen deelnemers de juiste vaardigheden aangeleerd. Zo dragen de trainingen bij aan een veilige en respectvolle maatschappij, beginnend bij onszelf.

“Ik vind het belangrijk dat iedereen zich op z’n gemak voelt tijdens de training.”

Lenn-Ard

Sterk in eigen Kracht

Diploma's en certificaten

2017 Rots en Water trainer
2015 Docent gevaarsbeheersing
2008 Agressie preventie & hantering
2002 Sociaal pedagogisch werk

Vechtsport

1991 t/m heden Taekwondo
2006 2e Dan Taekwondo
2004 1e Dan Taekwondo
2017 CKM
2018 GRIP™ instructeur
2015 t/m heden Yawara Jitsu Opleiding leraar A
2009 t/m 2012 Kyusho-jitsu
2006 t/m 2010 Krav Maga
2005 t/m 2010 Aikido
2003 t/m 2008 Aiki-jiu-jitsu
2005 t/m 2007 Muay-Thai
2000 t/m 2002 Hapkido

Prijzen

2001 Europese kampioenschappen 2e
Onderdeel stijl vormen lopen
1998 Europese kampioenschappen 2e
Onderdeel sparren
1996 Nederlands kampioen Taekwondo
Onderdeel sparren